Forum dla ludzi którzy chcą pogadać o czymś i o niczym
Oglada ktoś amerykańskiego choppera na discavery??
Bo dla mnie ten program jest genialny i kultowy To niesamowite jaki kształt mozna nadać motocyklowi. To co rodzina Teutlów (chyba tak sie to nazwisko pisze) buduje to są dzieła sztuki
Hej!!Ja kocham,uwielbiam i wprost ubustwiam ścigacze,a najbardziej to YAMAHY!!!Genialne pojazdy!!
ruda 21 napisał:
Hej!!Ja kocham,uwielbiam i wprost ubustwiam ścigacze,a najbardziej to YAMAHY!!!Genialne pojazdy!!
Kierowcy ścigaczy to dawcy narządów
Choppery dają wiekszą przyjemność i są bezpieczniejsze
Mohamet!!Każdy nieostrożny kierowca,nie ważne w czym lub na czym jeździe,jest dawcą narządów To zależy czy ktoś ma mózg i potrafi z niego korzystać
I tak uważam,że ŚCIGACZE są the best!!
Ja nie przepadam za ścigaczami Ścigacze lubie oglądać w TV lub na zywo ale jeżdzić wolałbym chooperem
Większa frajda
A tak wogle to marze o trójkowłowcu Ale realny jest chyba dla mnie tylko zakup skuterka hehe
W końcu ktos pożadny się znalazł na tym forum hehe
To mój ulubiony chopper
Czyż on nie jest piękny??
Szczerze mówiąc to ładny ten chopper I nawet chciałabym się na nim przejechać
Ale mimo wszystko wolę inny środek komunikacji
A jak wam się podoba ten motocykl??
To tez motocykl z Amerykańkiego Choopera ale polskie discavery jakim cudem nie kupiło tego odcinka
To motocykl wzorowany na... spychaczu budowlanym hehe
Ja od zawsze lubiałam harley'e , to są dla mnie prawdziwe motory, a te ścigacze, bezobrazy, są jakby bez duszy. Musze sie przyznać ze te choopery ją niczego sobie
Na discavery leci juz kolejna seria odcinków Amerykańskiego Choppera
Przez pierwsze dwa odcinki Teutlowie i spólka zbudowali motocykl do filmu Eragon
Oto fotka motocyklu