Forum dla ludzi którzy chcą pogadać o czymś i o niczym
Juz w sobote kwalifikacjami rozpoczyna się nowy sezon F1. Jak oceniacie szanse Roberta Kubicy i jego zespołu??
Dziś przeczytałam w gazecie takie fajne pytanko: "Kubica letnim Małyszem?" Mam nadzieję, że Kubica pokaże co potrafi I oby jego bolid mu w tym nie przeszkodził
Bolid raczej mu nie pszeszkodzi bo jest szybki Coś hydraulika jest wadliwa ale maluch jej prawie nie ma a tez jeżdzi hehe
Sądze ze Robert skonczy wyścig w pierwszej piątce
W dzisiejszyych <17.03.2007> kwalifikacjach Robert Kubica zajął 5 miejsce i wystartuje z trzeciej linii Kwalifikacje wygrał Kimi Raikonen z Ferrari.
Jak myslicie, Kto wygra zawody i jakie miejsce zajmie Robert?
Ja obstawiam zwysięstwo Felipe Massy i 4 miejsce Kubicy
Już niedługo kolejny wyścig z udziałem Roberta:) mam nadzieje ze tym rezem dojedzie do mety i nie będzie miał problemow z bolidem:) ale myśle ze jesli wszytsko będzie dobrze to ma szanse nawet na miejsce w czołowej 5 wyścigu a może nawet w trójce:) kto wie?
No o po kolejnym wyścigu. W końcu Robert zdobył pierwsze punkty choć mogłoby być ich więcej bo znów miał poroblemy z autem ale juz powinno być tylko lepiej:-)
Hurra!!!! W moncu naprawili Robertowi skrzynie biegów W koncu pokaze na co na prawde go stać
Już niedługo bo w niedziele kolejny wyścig F1. na treningach próbnych Robert jeżdził bardzo dobrze więć jest szansa na wysokie miejsce. tylko zeby nie miał znów jakichs kłopotów technicznych
Ciekawa jestem jak jutro pójdzie Kubicy na torze Mam nadzieję, że znajdzie się miejsce dla Roberta na podium
Ja też sądze ze Robert stanie na pudle Ale moze się okazać ze znowu sprzet zawiedzie
Ale z 5 miejsca startowego ma szanse powalczyć o wyskoką lokate
Makabrycznie wyglądał wypadek Roberta podczas gp Kanady Gdy go widziałem az przez chwile nie mogłem nic powiedziec
Dobrze ze skończy się chyba tylko na połamanej nodze