Forum dla ludzi którzy chcą pogadać o czymś i o niczym
Dzisiaj jechałam do domu z panem Marcinem i pierwszy raz widziałam go takiego wkurzonego. Wkurzył się i zaczął kłucić z kierowcą z innego przewoźnika, że mu na jego czasie jedzie, awantura, że hej
Średnia niebieska chmurka:)
ja ostatnio jechałam niebieska dyrda co wyglada w srodku jak nowe autobusy mpk i byla swiezo wymalowana smierdzialam pozniej cala i do tego zaczal sie silnik palic hehehe a co do tego dzida co jezdzi o 15:20 to faktycznie ma cos z glowa> jak byl wypadek to zacal sie drzec ze on nie jedzie dalej ze jest wypadek i wraca do świdnicy wyszedl gdzies na 10 minut i zostawil nas na pastwe losu:D wrocil otworzy okno i zaczal sie drzec na cala ulice "zawracajcie wypadek!!!!!!!!!!" zrobil niezla wioche na wiosce (Komorów)
od tej pory ma ksywe UNFALL :-) Nie ma to jak pan z Wąskiem(Leszek) najlepszy ziom w PWHD a wy kogo najbardzie lubie ?? (taka mała ankieta
)
asiaaaa20 napisał:
Martusiaaa też jechałam tą niebieską dyrdą...masakra, bałam się, że nie dojedziemy do Świdnicy. Dziwny autobus
No co wy?? Ten niebieski nowy solaris to najlepszy autobus Raz nim jechałem i było ok
Dziś znowu jechałam jakąś dziwną niebieską dyrdą z jakimś kierowcą, którego widziałam po raz pierwszy Skąd oni biorą te busy??? Przecież tym nie da się jeździć!!! Przecież on prawie nie mógł sie wdrapać pod górkę za Świebodzicami! Koszmar!
A to wiem o którym autobusie niebieskim asiaaaa20 mówisz, bo też nim jechałam dwa razy i ledwo zipie pod górkę ze Świebodzić do Wałbrzycha, masakra normalnie. A ten mrógający kierowca jedzie normalnie 55 minut, że dobrze, iż ostanio miałam w-f na sali na Teatralnej (koło przystanku) to zdążyłam. To jest tragedia, to raczej autobus do powolnego podziwiania krajobrazu z dwóch stron autobusu niż szybka jazda do szkoły
Dzisiaj wracałem tym niebieskim gratem Za kierownicą był stary młody i byłem w 45 minut w Świdnicy. To tamten nowy kierowca jest wolniejszy od stada leniwców hehe
Autobus jest ok
W sumie powiem, że tan mrugający z niebieskiego jeździł już w zeszłym roku ale był chudszy, no i jest mrugający bo miał taki trik nerwowy oczów i ciągle mrugał, ale fakt, że się maaaaassssaaakrycznnnie wlecze, ostatnio z nim wracałam okrąglutką godzinę
Jak ja się dzisiej wkurzyłam , nie to, że leciałam na ten autobus z jęzorem na kolanach bo zapóźno wyszłam to ten miły kierowca w czerwonym małym busie nawet nie raczył się zatrzymać na przystanku, tylko prół do przodu no i tyle go widziałam. Przez to nie pojechałam do szkoły bo następnym dyrdą bym nie zdążyła a szkoda mi było 2 zł aby jechać na wykład gdzie wykładowca gada o pierdołach no i nie odebrałam se paszportu też. Normalnie lipa. Jaki poniedziałek taki cały tydzień, niestety ten do bani. Ja to się tam przejdę do dyrdy i im nawymyślam
Hehe, rozwala mnie ostatnio jak ludzie chcą zamykać albo otwierać ręcznie drzwi w tym pomarańczowym busie z automatycznymi drzwiami Czytać nie potrafią, czy co?
Fajnie się wtedy kierowca wkurza
Spoiler:
Ale pianie!!!!!!!!
Znalazłem stronke PWHD ]
Link poniżej
http://pwhd.ixwe.net/index.htm