Forum dla ludzi którzy chcą pogadać o czymś i o niczym
Kasiek napisał:
Arctick Monkeys, The Kooks, The Fratilles
![]()
A co to za kolejne zwierzątka?
To w prawdzie nie ma związku z hip-hopem czy rockiem, ale chciałam powiedzieć, że nowe wcielenie Nelly Furtado jest bardzo fajne. Teraz podoba mi się jej muzyka, zwłaszcza nagrania z Timbalandem i Timberlakiem Ma teraz ciekawy styl muzyczny, lepszy moim skromnym zdaniem niż poprzedni
Ja nie mam problemu z określeniem mojego muzycznego gustu, uwielbiam rock i to z lat 60. i 70. , ewentualnie 90. Słucham m. in Black Sabbat, Led Zeppelin, Meat Loaf, Marilym Manson, Nickelback....
Taaa...Nikelback i Mansona też czasem słucham Jak przestałam się go w koncu bać to zaczełam go słuchać
EJ!!Co to za pisanie o MNIE beze mnie jak chcecie to załużcio sobie o mnie topic
JA NIKOGO SIĘ NIE BOJE!! no może czasem...siebie w lustrze
Hehe w lustrze
To załóżmy topic o rudej 21
Wracając do tematu to uważam, że fajna jest ta nowa piosenka Nickelback ale nie pamiętam tytułu, pewnei ruda 21 wie
Ostatnio się fazuję dość starą piosenką Craiga Davida - I'm Sorry (I Don't Love You No More)
Normalnie suuuperrr
Heh Kalinka,jasne że wiem."If Everyone Cared"
Nie wiem czy ktoś tego słucha,ale pojawiła sie nowa płyta "LINKIN PARK"!!Juz sobie ja ściągnełam i teraz słucham w kółko
A ja teraz słucham w kólko Toploader-Dancing in the Moonlight i Cold-No one i New Radicals-Mother we just can't get enough. Fajowskie piosenki
Heh!!No ja nadal się fazuję płytą linkna,a konkretnie jedna piosenka-"Until the end"...Boska!!Serdecznie polecam całą płytkę
heh!!OStatnio,chociaż może nie tak ostatnio...Oj,nie ważne!!Dzięki pewnej osobie(tak Dzibril,to o tobie )odkryłam,że istnieje cos takiego jak POLSKI ROCK!!Bo do tej pory słuchałam tylko zagranicznego,no Perfeckt to klasyk
No więc to objawienie to zespół Hunter,świetna muza!!Nie słuchajcie tego przy rodzicach!!
Hunter rządzi!!