Forum dla ludzi którzy chcą pogadać o czymś i o niczym
Hehe!!Właśnie stwierdziłam,że jestem uzależniona od muzyki!! Albo słucham na moim przenośnym sprzęcie grajacym(Mp4 ),albo gdy tylko dojdę do domu to włączam radio
Czy to trzeba juz leczyć??
A wy??Bez czego nie możecie zyć??Od czego jesteście uzależnieni??Piszcie,nie wstydźcie się
Ja jestem uzależniony od ożeszków ziemnych Nie ukrywam tego bo i tak by sie wydało
Chyba pójde z tym do AA (a raczej AO hehe)
Ja to mogę powiedzieć, że moja egzystencja w tej szkole zależy od pisania notatek do Suli
A tak poważnie to nie jestem chyba uzależniona w ogóle, normalnie czysta jak łza
Hmmm...Powoli dochodzę do wniosku,że jestem uzalezniona od kompa(internetu)...Ups Tu chyba na perwno trzeba leczyć
Oj ruda 21 to ty lepiej z tym uważaj, bo wiesz, że to jest bardzo niebezpieczny nałóg
Ostatnio edytowany przez kalinka (2007-03-17 23:06:28)
Kurcze, doszedłem do wniosku ze jestem uzalezniony od szkoły Lubie siedzieć w domku ale jak za długo się obijam to zaczynam się nudzić i tesknic za szkołą. Jestem powaznie chory!!!
Ratunku!!!!!!!!
asiaaaa20 napisał:
Mohamet, jak zaraźliwa, to się nie zbliżaj
To uleczalne?
Ty juz jesteś zarażona hehe A czy uleczalne??? Hmmm.... nie wiem
Wiecie, mam nowe uzaleznienie. Jest mianowicie maslanka. Potrafie wypić litr dziennie
Chyba musze z tym też musze sie wybrać do AA (a w sumie AM)
Heh!!właśnie odkryłam u siebie najgorsze, chyba, z mozliwych uzaleznienie a mianowicie...jestem uzależniona od GADANIA!! Gadam ciągle i na każdy temet,hmm...gadam nawet przez sen
To cud,że ludzie nadal ze mną wytrzymują i dzięki im za to
Ostatnio jestesm trochę chora i nie mogę mówić i wiecie co, aż mnie nosi!!
ale staram się wyrabiać normę,mimó iż boli mnie gardziołko
ruda 21 napisał:
...jestem uzależniona od GADANIA!!
...gadam nawet przez sen
To cud,że ludzie nadal ze mną wytrzymują i dzięki im za to
No ja wiem coś o tym, że przez sen ględzisz jak najęta i to takie pierdoły. Dobrze, że ja nie gadam przez sen
No cud, że wytrzymuję z tym twoim gadaniem
Dobrze, że ja jestem taka skromna i nie gadam tyle
Ja jestem uzależniona od pogody jak jest cieplutko jak dziś to rozpiera mnie enrgia i nie chce mi się uczyć ani pisać notatek na SULĘ, a muszę. A jak jest brzydko, to chce mi się spać. Ale nie ja jedna tak mam, hehe, wiem o tym
Taaa Kalinka!!Ty gadasz więcej ode mnie!! a czasem nawet klniesz przez co mnie budzisz
Wytrzymujesz z moim gadaniem,tylko i wyłącznie dlatego,że sama też równo nadajesz:D
A co do tego,że TY mało mówisz to hahaha Koń by się usmiał!!
Gadasz więcej ode mnie
Chociaż...My to mamy chyba genetycznie,nie
hmmm...a ja odczego moge być uzależniona? napewno od gier takich jak BiteFght (http://s20.bitefight.pl/c.php?uid=15755 ), od neta i może to dziwne, ale jestem uzależniona od przebywaniu z ekipą z mojego kierunku. Ach i jeszcze od słodyczy;) - największe moje uzależnienie.
Eris napisał:
Ach i jeszcze od słodyczy;) - największe moje uzależnienie.
Uuu.... paskudna sprawa Wiem bo tez nadużywam czasem słodyczy i chipsów